Monday, 6 June 2005

Kpd rakan kita NOUR - selamat menjalankan Umrah di Tanah Suci

Salam kepada semua,
Marilah kita sama-sama memberi doa selamat kepada rakan kita Nour yang akan pergi menunaikan Umrah esok. Alhamdulillah, Nour telah mendapat visa untuk ke tanah suci. Kak Teh dan kawan-kawan di dunia blog mendoakan semoga segala ibadah Nour diterima Allah dan juga kami mendoakan Nour selamat pergi dan selamat kembali. Sampaikanlah salam kami kepada Rasullahllah s.a.w. dan serulah nama kami semasa di sana.

Thank you for your messages and hope to see you back here, soon.

14 comments:

atenah said...

Labbaik Allah huma labbaik

May you have a great journey Nour, both physically and spiritually

MassyLassy said...

Nour! Alhamdulillah! Semoga perjalanmu ke tanah suci diberkati Allah s.w.t. Selamat pergi dan selamat kembali! We will miss you dearly!!!

onde2 said...

Alhamdulillah...this reminds me of myself - bila nak ke Mekah ni?

Leen Ash Burn said...

Selamat menjalankan Umrah Nour, semoga dapat berkat sebanyak munkin.

Mutiara said...

Labbaik Allah huma labbaik, Labaikala syari kalbaik..Inalhamda, wal nikmata...

Kak Teh said...

terima aksih semua, Nour akan berangkat hari ini dan nampaknya ada lagi kawan-kawan blogger yang akan berangkat untuk umrah. Kita doakan selamat mengejarkan ibadah!

anedra said...

Selamat menjalankan Umrah Nour. Semoga ibadah Nour diberkati Allah swt, dan doakanlah kami semua sekali.

faux diamante said...

selamat menjalan umrah, semoga tenang dan bergembira menjadi Tetamu Allah. Cherish every second and come back with all the barakah.

my salaam to our Rasulullah pbuh' maqam, batitullah and the rest of its magnificent surrounding. May all your prayers be answered and may you find peace.

p.s jangan lupa makan roti arab cicah cream cheese.Yumm!

AuntyN said...

Nour dan yang lain-lain bakal tetamu Allh, semoga mendapat umrah ang mabrur. Selamat menjalankan ibadah umrah dan ziarah dengan sebaik mungkin.

Huhuhuhu, nak ikut pi umrah, nostagia snagat dgn Baitulallah dan mesjid Nabawi tu.

Kak Teh said...

Amin

AuntyN said...

Adoi Kak Teh tengok balik komen tu banyak sangat spelling mistake tu Sorry lah Kak Teh no. Tapi I know u know what I mean sebab Kak Teh dah aminkan doa tu.

Ms.B said...

Have a blessed umrah Nour, and all other bloggers embarking on a journey to the Holy Land.

*Sniff* I miss it. :(

apples4me said...

Alhamdulillah! Aiseh terimakasih lah kak teh and everyone for the well wishes. Alhamdulillah I came back safe and sound on Sat morning berkat doa everyone. Can't wait to tell you all! I've been to places where few have been. Thanks to Ust. Fouzy..his wife by the way owns Sakinah travel in Malaysia.

apples4me said...

P.s. Sorry if i missed replying to any of your well wishes.

To nazrah, I don't have access to your blog so here's my reply:

Thank you for your well wishes. Alhamdulillah I just got back on Sat morning. Kak Teh just informed me of the post she put up regarding my departure. Thank you again and salam kenal,

nour

Hehe sorry lah I think everyone got the same message from this cut and paste reply. Hope I don't seem impersonal...take care everyone! and do drop by my blog!