Thursday, 18 May 2006

23 comments:

bisutulibuta said...

Ni apa bala pulak ni? posting kosong. Kak Teh oi..awatnya ? terlena masa menaip ka ? ish ish ish..

Balik mai nanti buleh jumpa kot..My wife (achewah) pun looking forward gak. Kita pi makan kat restoren Kak Chah pun buleh. Biaq dia belanja.

Kak Teh said...

aha! tu lah...ni sebenarnya kena ada mata special baru boleh nampak! hehehe actually, selepas 10 kali try nak post ga,bar - takl dapat juga..malaihlah.
Ish, kak teh pun teramatlah sudi nak jumpa mr and mrs bisutulibuta. Kita janjilah masa dan tempat ..kalau kak teh tak kenal- cari orang yang berpimpinlah kan? OK mestikah jumpa kak chah! dia ada kedai?

UglyButAdorable said...

haaahh..tipah tertipu betul la kak teh..ingat takder posting sbb my pc nie lembab tak leh retrive..rupernyer memang takder yee...hehh..hehhh

Restless said...

heheh!

BTW, it's me - Hanim

bisutulibuta said...

Kak Teh, Kak Chah share bukak kedai ngan Auntie Rubiah kat Taman Tun.. Besaq kedai dia, tepi bukit lagi. Kalau tak jumpa dia pun tak pa, tapi tak da peluanglah nak dapat diskaun..hehe..ni..awatnya saya dok talipon h/p Kak tak dapat dapat? lupa charge battery ler tu.

simah said...

kak teh ni posting special sblm balik mesia la ni heheheheselamat pergi n selamat pulang..
:0)

Kak Teh said...

HAHAHA - tak sangka posting tak bertopik, tak berisi dapat komen! uBa, do not adjust your PC!!hehe!
restless Hanim, where are you?
bisutulibuta, handphone tak bunyi pun! Miss call pun tak ada. OK, kak chah sms'ed last week suruh jumpa dia.
imah...ni specal entry...guna special ink. sesetengah orang saja boleh baca..and sapa yang tak boleh baca, alamatnya......!!!

AuntyN said...

Kak Teh : Namapun makcik blur tu hehehe. I thot I pun dah join your blurness atau pun memang tak ada idea (mcm dalam YM tu) rupa2nya pakai special ink hehehe.

MA said...

Ooo...ingatkan ada kes macam Nujum Pak Belalang....sapa tak nampak dia ...dot dot dot....

hehehe...

ubisetela said...

hehe.. first time bukak nampak icon gambar tak loading.. 2nd time bukak, tak der terus.. heheh.

Kak Teh.. Have a safe journey home & have a successful pilgrimage.

Anonymous said...

Ha ha you got so many comments for a 'non post'. Hilarious. Jane Sunshine

Kak Teh said...

hehehe - thanks all - this song comes to mind..."you say it best, when you say nothing at all!"

Mama Rock said...

i thot i have to change my glasses already!

Restless said...

Still at the same old place; I've just changed everything about the old blogspot.

Please don't ask the reason.

I love what you've wrote about mother's day, especially the four reminders.

maR said...

Selamat belayar pulang, kak teh :) Nanti ambik la gambaq pekan rabu banyak2 ok tee hee

atenah said...

bon voyage & Umrah Mabrook

sei, selisih di jalan kita ni nooo. masa nak beli tiket saya usyar tiket ke London, woooi less than USD400!!! amboi teringinnya nak pi

pu1pu3 said...

kak teh nak balik dah?
eh, kena jumpa ni, Lifebloom janji nak meet up with u together. tapi dia pulak missing in action.
Camna ni?alahai....i hope ada rezki...

rusihan said...

tumpang tanya, Art Fazil ada lagi ke kat London?

Salam,

anggerik merah said...

Selamat pulang ke Malaya kak Teh! Nak ikutttttt...

auntylela said...

salam orang London,
selalu dtg tapi tidak tinggalkan jejak. Semoga selamat mengerjakan ibadah umrah.
Sampaikan salam saya pada Baginda Rasulullah di Raudhah nanti, insyaAllah.

Kak Lady said...

Kak Teh....puas lah tunggu kot2 ade aper2 yang menjelma ...tapi dah hampir 5 minit...camtu jugak...tapi ade pulak 20 komen...hehehhe...rupanya bukan pc lady yang buat hal...rupa2nya kak teh buat gempak...

Anonymous said...

Selamat Hari Ibu ...Belated. Syidar

Anonymous said...

kak teh,
saya tak boleh lawan la...
posting kosong pun ada komen... :)

selamat dalam perjalanan, pergi dan pulang